Anteeksi, jälleen kerran, tästä hiljaisuudesta. On koko kesän pitänyt tulla päivittelemään kuulumisia, mutta jotenkin ihmeellisesti se on vain jäänyt.

Oikeastaan tulin nytkin vain heittämään pienen videon meidän treenauksesta, joka jotenkin kummasti onnistui epäonnistumaan (voiko noin sanoa?).

Petsiessä pyöritään Taavin kanssa ahkerasti ja vähän vähemmän ahkerammin Temppuringissä, jossa siis aina yksi keksii tempun, jonka muut toteuttaa, kuvaa videolle ja linkittää muille. Sitten aina tempun keksinyt päättää kuka toteutti tempun kaikkein hienoimmin ja kyseinen henkilö taas keksii uuden tempun.
Nyt temppuna on "Ruumiintarkastus", jossa on siis tarkoituksena pyytää koira seinää vasten ja tarkastaa koira aseiden varalta (joita alempana olevan videon perusteella meidän sessu kantaa luultavasti mukanaan...).
Meillä tätä temppua on nyt harjoiteltu viimeisin viikko ja osataankin se nyt hyvin. Tarkoitus olikin kuvata temppu nyt videolle, mutta kun yhdistää minut, Iinan ja Taavin kameran kanssa, ei lopputulos olekaan ihan täydellinen.

Määrätietoinen pitäisi olla ja kertoa selkeästi koiralle mitä tahtoo sen tekevän, mutta kun ei vain aina pysty...

(Videossa puhuttava "sörkkiminen" viittaa Taavin korvaongelmiin, jonka takia on nyt viime viikkoina jouduttu kiusaamaan poikaa korvatipoilla ja korvanpuhdistusaineella. Taavihan ei tunnetusti edellä mainittuja siedä ja onkin meille koko ajan hieman möksmöks. Lisää korvaongelmista sitten seuraavassa merkinnässä, kun käydään vähän läpi kuulumisia kesäkuvien kanssa)