Meillä olisi tänään toinen arkitottelevaisuuskurssikerta edessä. Toivotaan, että menisi paremmin kuin viime kerralla. Meidän ryhmässä oli viimeksi vain yksi koirakko meidän lisäksemme, mutta tänään niitä pitäisi olla kaksi. Kirjoittelen illalla tai huomenna tänne, että miten meni :)

Taavi pääsi eilen iltalenkille leikkimään parhaan kaverinsa Lasson kanssa. Ennen pojat leikkivät tosi hyvin, mutta nyt etenkin Taavi on alkanut rähisemään ja örisemään jatkuvasti. Se myös puolustaa keppejä ja äitini antamia huomionosoituksia (nameja ja silityksiä). Pojilla on muutaman kerran tullut pieniä tappeluitakin. Toivottavasti tämä vaihe menisi ohi, sillä molemmat ovat tunteneet toisensa pennusta asti ja leikkineet niin paljon ja muutenkin tulleet toistensa kanssa tosi hyvin toimeen.

Eilen myös Taavi karkasi minulta metsässä, mitä se ei ole tehnyt koskaan aiemmin. Aiemmin se on tullut aina takaisin, jos olen kutsunut. No eipä tällä kertaa. Se sai jonkun hajun ampaisin suoraan sen perään. Olin ensiksi vain, että jaahas, mutta sitten kun sitä ei enää näkynyt niin alkoi huolestuttamaan. Koitin ensin huudella, ei tapahtunut mitään. Sen jälkeen koitin juosta toiseen suuntaan, ei tapahtunut mitään. Sitten aloin päästellä hätääntyneitä ääniä, jotka ennen ovat tepsineet, jos muu ei ole auttanut, mutta tällä kertaa ei tapahtunut mitään. Lähdin etsimään Taavia, jota ei näkynyt missän. Etsin ja etsin huudellen, mutta Taavi vain pysyi poissa. Olin juuri soittamassa pikkusiskolleni Nealle, että tulee nopeasti auttamaan, kun Taavi hyppäsi takaa minua päin. Se oli aivan innoissaan vikisi, nuoli ja haukahteli. Taisi pikkkuinen vähän eksyä, kun niin päättömästi juoksemaan lähti. Heitin sille nameja maahan, jotta sain sen kiinni. Toivottavasti näin ei käy enää koskaan, sillä kyllä siinä pieni paniikki tuli, kun Taavi oli kadoksissa melkein kymmenisen minuuttia.

Seuraavaan kirjoitukseen lupaan lisäillä muutamia kuvia :)