Meillä oli torstaina se ensimmäinen remmiräyhäkurssi kerta. Jouduttiin menemään sinne kahdella bussilla, sillä meidän auto on korjauksessa. Bussimatkat meni suhteellisen hyvin molempiin suuntiin. Kun päästiin perille Taavi oli tosi mukavalla tuulella, se ei kauheasti stressannut (johtui varmaan osin siitä, kun paikalla ei ollut muita koiria). Ensiksi juteltiin vähän ja sitten otettiin katsekontaktia ja käden kosketustreeniä. Taavi oli sitä mieltä, että älkää jutelko vaan treenataan jotain, sillä aina, kun sillä ei ollut vähään aikaan tekemistä, se alkoi järjestää sitä haukkumalla. Harjoiteltiin rauhassa katsomista ensiksi kävelysauvoilla. Mukana oli siis kaksi kouluttajaa. Toinen niistä käveli kävelysauvoilla ympäri salia ja meidän ohi. Palkkasin Taavia aina, kun kävelysauvamies tuli näkyviin ja heti, kun se meni pois namit loppuivat. Kouluttajat olivat sitä mieltä, että Taavilla menee niin hyvin, että otetaan heti toinen koira mukaan. Aluksi siis tarkoitus oli olla tämä kerta ilman toista koiraa, mutta vaihdettiinkin sitten suunnitelmaa lennosta. Kyseessä oli sama harjoitus siis kuin kävelysauvojen kanssa. Koirana toimi toisen kouluttajan valkoinenpaimenkoirauros. Treeni meni tosi hyvin, kertaakaan ei haukahdettu :)

Lauantaina oltiin äidin kanssa Koiran elekieli ja stressi -luennolla. Oli musta ainakin tosi mielenkiintoinen ja kiva. Paljon tuli uusia juttuja, mutta aika paljon myös vanhoja juttuja. Luento kesti 3 tuntia ja ajattelin aluksi, että mitenköhän jaksan istua paikoillani niin pitkään, mutta jaksoinpa vain sittenkin :)

On ollut tosi kiva, kun lumet ovat alkaneet sulaa. Taavi on aina koko ulkoilun ajan ihan pihalla, kun on niin paljon uutta joka kerta. Uudet hajut, uusi ruoho, uusi hiekka, kepit yms. on ihania juttuja. Tänään käytiin kunnon metsälenkki, kun metsästä oli melkein kaikki lumet sulaneet. Tulee ihan kesäfiilis =)