Taavi on nyt kevään tultua aloittanut kaksi uutta harrastusta, uimisen ja lintujen jahtaamisen. Ennen Taavi ei ollut kovin kiinnostunut vedestä ja meni veteen vain houkuttelun avulla. Nyt siitä on yhtäkkiä tullut kauihea vesipeto. Taavi menee uimaan joka vesilätäkköön ja mereen. Taavin uimataitokin on tullut jo todistettua, aiemmin siitä ei ollut nimittäin varmuutta. Toinen uusista harrastuksista on lintujen jahtaus, jonka Taavi on aloittanut nyt ihan parin viikon sisällä. Jos se on vapaana ja näkee maassa linnun, se säntää heti sen perään ja saattelee sen näkyvistä ja palaa ihan innoissaan takaisin. Ollaan koitettu opetella nyt lintujen rauhassa katsomista palkitsemalla aina, kun Taavi katsoo lintuja nätisti.

Torstain räyhäkurssi meni mukavasti. Oltiin ekaa kertaa ulkona. Pääsimme sellaiseen vaiheeseen, että Taavi kävelee nätisti vierelläni (palkkaan sitä naksulla tiheästi) ja toinen uroskoira kävelee kauempana. Tänään aamulenkillä tuli paljon hauveleita vastaan ja kolme niistä rähisi meille, mutta Taavi ei äännähdellyt kellekään. Se mutusti mun lkanssa vaan nameja ja katseli silleen, että hei mitä te nyt siinä haukutte, ettekste huomaa että mä syön? :D

Tänään oltiin PetExpossa koko päivä. Taavi ei tosin ollut mukana :) Ostettiin Taaville uusi pallo, muutamia erilaisia nameja ja voitettiin pari vinkulelua. Taavilla oli varmaan ihan jouluolo, kun purettiin meidän kassit. Otettiin PetExposta myös kaikkia esitetteitä, lehtiä ja ilmaisnäytteitä. Huomenna olisi tarkoitus mennä uudestaan =)