Taavi siis tuli eilen kotiin Iisalmesta. Oli kova ikävä molemmin puolin ja eilinen ilta meni pusutellessa. Käytettiin Taavi sitten Nean kanssa yhdessä lenkillä ja hän käyttäytyi huippuhyvin. Iisalmen reissukin oli mennyt mukavasti.

 

Tänään oli sitten arkitoko ja meillä oli sijainen. Uusi kouluttaja oli myös todella kiva ja kertoi paljon myös omista koiristaan. Harjoiteltiin paikkaa, joka osattiin hyvin, kosketuskeppiä, joka myös meni hyvin ja tervehtimistä. Ostettiin Taaville myös uudet valjaat. Nea oli mukana kuvaamassa, mutta en jaksa vielä siirtää kuvia, joten ne tulevat sitten seuraavaan postaukseen. Tämä kerta oli mielestäni oikein onnistunut. Erityisesti olin tyytyväinen paikallaoloon, joka sujui häiriössä yhtä hyvin kuin kotona. Nyt vaan aletaan pidentämään aikaa ja ehkä lisäilemään näköestettäkin. Tällä hetkellä Taavi pysyy ainakin kotona helposti puolisen minuuttia. Uudet valjaat ovat sellaiset, että kiinnitys niissä tulee eteen eikä selkään niin kuin yleensä. Kouluttaja suositteli Taaville noita vetämisen ja räyhäämisen takia, sillä etukiinnityksen avulla on koiraa helpompi hallita ja ohjata.

Seuraavalla kerralla (korvauskerta) on meille luvassa haastetta, sillä meidän ryhmässä on ollut koiria vain kaksi, nyt tulee viisi. Lisäksi kaikki ovat kuulemma haukkuherkempiä ja kouluttajakin luonnehti ryhmää "haastavammaksi" :D Saa nähdä miten menee.

Huomenna minä ja Taavi mennään uuden tuttavuuden kanssa lenkille.