Torstaina meillä oli viimeinen remmiräyhäkurssi. Ihan hyvin meni taas, kun mulla oli maksalaatikkoa taskussa. Ainoa vain, että siellä oli tanskandoggiuros, jota Taavi luuli nartuksi. Taavilla on yksi ihan samannäköinen tyttökaveri täällä kotikulmilla, joten siitä varmaan erehdys. Taavi koko ajan pyrki tanskandogin luokse, alahuuli väpätti ja pientä vinkumistakin kuului suusta. Tanskandogin pissat koitettiin myös nuolla huolellisesti. No, sitten karu totuus paljastui Taaville, kun pidettiin taukoa ja Taavi haisteli ilmaa. Arvata saattaa, että heti lähti tanskandogille rähinät, jotka onneksi sain heti loppumaan. Loppuaika kuikuiltiin ex-ihastusta tuimasti.

Meidän lähellä on monella nartulla ollut nyt taas juoksuja ja Taavin käytös on ollut sen mukaista. Se on kauhean levoton sisällä ja korvat ei ole ulkona mukana ollenkaan.

Taavin on käynyt nyt ahkerasti uimassa, tai no kahlaamassa. Olen enimmäkseen lenkkeillyt sen kanssa metsässä, kun siellä on vähän viileämpää. Yksi iltapäivä vietettiin siskon kanssa lähirannan lähellä. Me otettiin aurinkoa ja Taavi leikki virtahepoa vedessä.

Viikonloppu on mennyt näyttelyissä pyörien. Oltiin Aptusksessa pyörimässä ja katselemassa mm. lapinkoira- ja heelerikehiä. Olen ihastunut heelereihin nyt viime aikoina, joten siellä kehän reunalla mä syvään huokailin ihastuksissani. Koiratarvikekojuja tuli taas kierreltyä. Mukaan lähti mm. jättihirven luu (taas, kun edelliset alkaa olla jo syötyjä), kongi sekä uimalelu.

Ensi keskiviikkona mennään saahajankadulle mätsäriin turistiksi. Haluan taas pitkästä aikaa nähdä miten Taavi käyttäytyy, kun lähellä on paljon koiria. Olisi kiva päästä kesän aikana mätsäriin ensimmäistä kertaa osallistumaan, mutta katotaan nyt ensin miten keskiviikkona menee. Mitään rähisijää en sinne osallistumaan meinaa viedä :) Naksutin lähtee mukaan ja palkkaan sitä, kun se pysyy rauhallisena ja hiljaa.

Täällä innoissani odottelen koulun loppumista. Enää kaksi viikkoa jäljellä :)